12月大学英语六级考试真题及答案

时间:2024-12-16 09:50:06 晓凤 学人智库 我要投稿
  • 相关推荐

12月大学英语六级考试真题及答案3套

  在学习、工作中,只要有考核要求,就会有考试真题,通过考试真题可以检测参试者所掌握的知识和技能。相信很多朋友都需要一份能切实有效地帮助到自己的考试真题吧?下面是小编帮大家整理的12月大学英语六级考试真题及答案,欢迎阅读,希望大家能够喜欢。

12月大学英语六级考试真题及答案3套

  12月大学英语六级考试真题及答案 1

  注意:此部分试题请在答题卡2上作答,只需写出译文部分。

  82. You shouldnt have run across the road without looking. You ______________________________ (也许会被车撞倒的).

  33. By no means ______________________________ (他把自己当成专家) although he knows a lot aboutthe field.

  84. He doesnt appreciate the sacrifice his friends have made for him,______________________________ (把他们所做的'视作理所当然).

  85. Janet told me that she would rather her mother ______________________________ (不干涉她的婚姻).

  86. To keep up with the expanding frontiers of scholarship, Edward Wilson found himself______________________________ (经常上网查找信息).

  2011年12月大学英语六级真题答案

  快速阅读

  1. Google claims its plan for the world’s biggest online library is _____

  【答案】B. to serve the interest of the general public

  2. According to Santiago de la Mora, Google’s book-scanning project will

  【答案】B. broaden humanity’s intellectual horizons

  3. Opponents of Google Books believe that digitally archiving the worlds books should be controlledby_______.

  【答案】C. non-profit organizations

  4.【答案】D. the copyright of the books it scanned

  5. 【答案】B. the online display of in-copyright books is not for commercial use

  6.【答案】 B. It was settle after more than two years of negotiation.

  7. 【答案】D. The commercial provision of the settlement

  8. 【答案】Providing information for free

  9. 【答案】orphan works

  10. 【答案】change the world’s book market

  Section A

  11.【答案】A) Listen to the recorded notes while driving.

  12.【答案】C) The man lacks confidence in playing the part.

  13.【答案】A) Arranging a bed for a patient

  14.【答案】A) He is too busy to accept more responsibility.

  15. 【答案】C) He has left his position in the government.

  16. 【答案】D) The man is well informed about the space shuttle missions.

  17. 【答案】A) At a car renting company

  18. : What did the man do over the weekend?

  【答案】A) He listened to some serious music.

  19: What kind of business does the man engaged in?

  【答案】B) Selling products made for left-handers.

  20: What does the man say about his stock of products?

  【答案】D) Most of them are specially made for his shop.

  21: What does the man say about other people in his line of business?

  【答案】D) They sell by mail order only.

  22: What do we learn about the man’s company?

  【答案】C)It sponsors trade fairs.

  23: Why was the campaign delayed according to the man?

  【答案】C)The womans company made last-minute changes.

  24: What does the woman propose as a solution to the problem?

  【答案】D) Cut the fee by half for this year.

  25: What does the man suggest they do at the end of the conversation?

  【答案】D)Reflect on their respective mistakes.

  26. What does the passage say about most of the mice used for experiments?

  【答案】D)They sacrifice their lives for the benefit of humans.

  27 Why did the so-called bad mice have to be captured and destroyed?

  【答案】C) They may affect the results of experiments.

  28 When are mice killed without prior approval?

  【答案】C) When they become escapees.

  29 Why does the speaker say what the Herzau’s did at home is ironical?

  【答案】A)While holding a burial ceremony for a pet mouse, they were killing pest mice.

  30. What does the speaker say about the natives of New York?

  【答案】D) They take it for granted.

  31. What does the speaker say commuters give to New York?

  【答案】A) Tidal restlessness.

  32. What do we learn about the settlers of New York?

  【答案】B) They are adventurers from all over the world.

  33. As the speaker walked into the living room, what was being shown on TV?

  【答案】D) A murder mystery

  34. What does the speaker say about watching television?

  【答案】C)It is unhealthy for the viewers.

  35. What can we say about the speaker?

  12月大学英语六级考试真题及答案 2

  Questions 61 to 65 are based on the following passage.

  It would be all too easy to say that Facebooks market meltdown is coming to an end. Afterall, Mark Zuckerbergs social network burned as much as $ 50 billion of shareholders wealth injust a couple months. To put that in context, since its debut(初次登台) on NASDAQ in May,Facebook has lost value nearly equal to Yahoo, AOL, Zynga, Yelp, Pandora, OpenTable,Groupon, LinkedIn, and Angies List combined, plus that of the bulk of the publicly tradednewspaper industry:

  As shocking as this utter failure may be to the nearly 1 billion faithful Facebook usersaround the world, its no surprise to anyone who read the initial public offering (IPO)prospectus (首次公开募股说明书). Worse still, all the crises that emerged when the companydebuted-overpriced shares, poor corporate governance, huge challenges to the core business,and a damaged brand-remain today. Facebook looks like a prime example of what Wall Streetcalls a falling knife-that is, one that can cost investors their fingers if they try to catch it.

  Start with the valuation(估值). To justify a stock price close to the lower end of theprojected range in the IPO, say $ 28 a share, Facebooks future growth would have needed tomatch that of Google seven years earlier. That would have required increasing revenue by some80 percent annually and maintaining high profit margins all the while.

  Thats not happening. In the first half of 2012, Facebook reported revenue of $ 2.24 billion, up38 percent from the same period in 2011. At the same time, the companys costs surged to $ 2.6 billion in the six-month period.

  This so-so performance reflects the Achilles heel of Facebooks business model, which thecompany clearly stated in a list of risk factors associated with its IPO: it hasnt yet figured outhow to advertise effectively on mobile devices, The number of Facebook users accessing thesite on their phones surged by67 percent to 543 million in the last quarter, or more than half itscustomer base.

  Numbers are only part of the problem. The mounting pile of failure creates a negativefeedback loop that threatens Facebooks future in other ways. Indeed, the more Facebooksdisappointment in the market is catalogued, the worse Facebooks image becomes. Not onlydoes that threaten to rub off on users, its bad for recruitment and retention of talentedhackers, who are the lifeblood of Zuckerbergs creation.

  Yet the brilliant CEO can ignore the sadness and complaints of his shareholders thanks tothe super- voting stock he holds. This arrangement also was fully disclosed at the time of theoffering. Its a pity so few investors apparently bothered to do their homework.

  61. What can be inferred about Facebook from the first paragraph?

  A.Its market meltdown has been easily halted.

  B.It has increased trade with the newspaper industry.

  C.It has encountered utter failure since its stock debut.

  D.Its shareholders have invested $ 50 billion in a social network.

  62. The crises Facebook is facing_____

  A.have been disclosed in the IPO prospectus

  B.are the universal risks Wall Street confronts

  C.disappoint its faithful users

  D.have existed for a long time

  63. To make its stock price reasonable, Facebook has to____

  A.narrow the IPO price range

  B.cooperate with Google

  C.keep enormously profitable

  D.invest additional $ 2.6 billion

  64. It can be inferred from the context that the "Achilles heel" (Line 1, Para. 5) refersto____

  A.deadly weakness

  B.problem unsolved

  C.indisputable fact

  D.potential risk

  65. What effect will Facebooks failure in the market have?

  A.Its users benefits will be threatened.

  B.Talented hackers will take down the website.

  C.The CEO will hold the super-voting stock.

  D.The companys innovation strength will be damaged.

  参考答案

  61.C)。本题考查第一段的主旨大意。此种题型可以使用排除法,将各选项代入原文来验证对错。A)“脸谱网的市场崩溃已被轻而易举地制止了”,原文开篇指出,说脸谱网的市场崩溃将要结束未免太简单了.A)与原文不符,故排除;B)“脸谱网增加了与报纸业之间的商务往来”,原文首段末句plus that of…中的that指的是value,意指脸谱网自登陆纳斯达克以来,损失的价值等同于几个大型互联网企业加上大部分报业价值的总和,B)与原文不符,故排除;C)“脸谱网自股票上市以来遭遇了巨大失败”,由第一段中的burned,lost等词可以推断脸谱网上市后遭遇了巨大失败,故为答案。

  62.D)。事实细节题。D)‘‘已经存在很长时间了”,与定位句中remain today的意思相同,故为答案。

  63.C)。本题考查脸谱网如何才能使其制定的`股价合理,题干中的reasonable对应原文中的justify。定位句提到,要实现接近其公开募股说明书上的较低股价,比如每股28美元,这就要求脸谱网年收益增长要高达80%,并始终保持高利润率,故答案为c)。

  64.A)。本段提到,脸谱网现在还未解决如何有效地在移动设备上做广告这一问题,而用手机登录其网站的用户数量却不断飙升,且文章通篇语义色彩都是消极的,故可推出此处应指脸谱网商业模式中的致命软肋,故答案为A)。

  65.D)。由定位句可知,脸谱网在市场上的失意不仅会影响到用户,还会影响招募和挽留天才黑客,而这些人正是扎克伯格创造力的命脉。由此推知,脸谱网的创新力会因其市场失意而受到损害,故答案为D)。

  12月大学英语六级考试真题及答案 3

  New technology links the world as never before. Our planet has shrunk. It’s now a “global village” where countries are only seconds away by fax or phone or satellite link. And, of course, our ability to benefit from this high-tech communications equipment is greatly enhanced by foreign language skills.

  Deeply involved with this new technology is a breed of modern business people who have a growing respect for the economic value of doing business abroad. In modern markets, success overseas often helps support domestic business efforts.

  Overseas assignments are becoming increasingly important to advancement within executive ranks. The executive stationed in another country no longer need fear being “out of sight and out of mind.” He or she canbe sure that the overseas effort is central to the company’s plan for success, and that promotions often follow or accompany an assignment abroad. If an employee can succeed in a difficult assignment overseas, superiors will have greater confidence in his or her ability to cope back in the United States where cross-cultural considerations and foreign language issues are becoming more and more prevalent (普遍的).

  Thanks to a variety of relatively inexpensive communications devices with business applications, even small businesses in the United States are able to get into international markets.

  English is still the international language of business. But there is an ever-growing need for people who can speak another language. A second language isn’t generally required to get a job in business, but having language skills gives a candidate the edge when other qualifications appear to be equal.

  The employee posted abroad who speaks the country’s principal language has an opportunity to fast-forwardcertain negotiations, and cam have the cultural insight to know when it is better to move more slowly. Theemployee at the home office who can communicate well with foreign clients over the telephone or by fax machine is an obvious asset to the firm.

  练习题:

  Choose correct answers to the question:

  1. What is the author’s attitude toward high-tech communications equipment?

  A. Critical.

  B. Prejudiced.

  C. Indifferent.

  D. Positive.

  2. With the increased use of high-tech communications equipment, businesspeople ________.

  A. have to get familiar with modern technology

  B. are gaining more economic benefits from domestic operations

  C. are attaching more importance to their overseas business

  D. are eager to work overseas

  3. In this passage,“out of sight and out of mind” (Lines 2-3, Para. 3) probably means ________.

  A. being unable to think properly for lack of insight

  B. being totally out of touch with business at home

  C. missing opportunities for promotion when abroad

  D. leaving all care and worry behind

  4. According to the passage, what is an important consideration of international corporationsin employingpeople today?

  A. Connections with businesses overseas.

  B. Ability to speak the client’s language.

  C. Technical know-how.

  D. Business experience.

  5. The advantage of employees having foreign language skills is that they can ________.

  A. better control the whole negotiation process

  B. easily find new approaches to meet market needs

  C. fast-forward their proposals to headquarters

  D. easily make friends with businesspeople abroad

  1.[D] 事实辨认题。题目询问的是作者对于髙科技通讯设备的态度是什么。根据文章的第1段特别是最后一句中的benefit,可推断作者是持肯定态度的,即答案为D。

  2.[C] 事实辨认题。根据第2段第1句中的who have a growing respect... abroad可看出,随着髙科技通讯设备的广泛使用,商人们越来越重视海外商务的经济价值,C与之一致。"

  3.[C] 语义推断题。根据第3段第2、3句中说的“他确信国外的.事务对公司的成功计划至关重要,派往国外时或之后常能得到升迁。”可知,在海外的管理人员不再会担心被遗忘而错过升职机会,因此“眼不见,心不念”即为C“在国外时错过国内升职机会”。

  4.[B] 事实辨认题。题目询问的是根据短文,当今在雇佣雇员时,国际化的公司应该着重考虑什么。这是第5段的话题,其中核心词是language,只有B“会说顾客的语言”符合。

  5.[A] 事实辨认題。题目询问的是具有外语能力的雇员的优势究竟是什么。根据最后一段第1句可知,“派往国外的雇员若能讲该国的主要语言,就有机会加快谈判进程,而且能知道什么时候最好放慢节拍。” A“具有外语能力的雇员的优势就是他们可以)更好地控制整个谈判的过程”与之一致,故为答案。

【12月大学英语六级考试真题及答案】相关文章:

12月大学英语六级考试真题及答案09-30

12月大学英语六级考试的真题及答案12-13

英语六级真题及答案12-13

12月大学英语六级考试真题及答案(7)10-06

12月大学英语六级考试真题及答案(5)09-23

12月大学英语六级考试真题及答案(3)09-15

大学英语六级口语考试真题练习08-14

英语六级口语真题答案08-30

英语六级真题和答案09-17