1. There are more than stars in our galaxy and our Sun is only one of them.
A. 200 billion B. 200 billions C. 200 billions of D. 200 billion of
2. ---How much does the bag ？
---It‘s twenty yuan.
A. spend B. cost C. take D. pay
3. Remember your umbrella because it is cloudy outside.
A. take B. taking C. to take D. took
4. You have never heard of me， ？
A. don’t you B. do you C. have you D. haven‘t you
5. Emily Beijing at eleven the day before yesterday.
A. arrived in B. arrived C. reached to D. got
6. Could you tell me ？
A. where is you live B. where are you live
C. where do you live D. where you live
7. If it tomorrow， we to the Great Wall.
A. doesn’t rain， will go B. won‘t rain， go
C. will rain， will go D. rains， go
8. I’m going to buy bananas this afternoon.
A. little B. a little C. few D. a few
Whenever the sun dropped and the blue sky came up， my father and I used to(过去常常) climb the mountain near my house. Walking together， my father and I used to have a lot of conversations through which I learned lessons from his experiences. He always told me， You should have goals like climbing the mountain. Without the mountain-climbing that we both enjoyed， we couldn‘t have enough time to spend together because my father was very busy. I really got a lot from mountain-climbing. It gave me time to talk with my father and to be in deep thought as well as develop my patience (耐心).
Once we climbed a very high mountain. It was so challenging for me because I was only ten years old. During the first few hours of climbing， I enjoyed the flowers and trees， and the birds’ singing， but as time passed， I got a pain in both of my legs. I wanted to quit climbing. In fact， I hated it at that moment， but my father said to me， You can always see a beautiful sky at the top of the mountain， but you can‘t see it before you reach the top. Only there at the top， can you see all of the nice things， just like in life.
At that time， I was too young to understand his words. But later after that， I got new hope and confidence (信心). I found myself standing at the top of the sky， which was as clear as crystal (水晶).
1.The passage tells us that mountain-climbing was ________ for Father and Son.
2.Which of the following is similar in meaning to the father’s words in the second paragraph？
A. You will get all you need at the top of the mountain.
B. The sky is always very clear.
C. You can find life is full of nice things.
D. Never give up on the way of life.
3. We can infer (推断) from the last paragraph that ________.
A. the writer was very successful in his life
B. the writer didn‘t reach the top of the mountain
C. though the writer was young， he could understand his father
D. the writer used to stop half-way when he climbed the mountain
1.A 解析：billion是不可数的，大于一是，用原形，billions of是特例，意思是成千上万的。thousand， million都有类似用法
3.C 解析：remember to do sth记得要去做某事。
5.A 解析：arrive in固定用法，表示到一个大的地点。注意与arrive at的区别。
8.D 解析：bananas是可数名词，要用few/a few，a few表示有一些。
2. D 解析：父亲的话主要是关于人生的道理的，所以应该选C。强调的是不要中途放弃。
3. A 解析：从最后一句可以得出答案。