- 相关推荐
托福阅读强化模拟练习及答案(通用5套)
在各个领域,我们会经常接触并使用练习题,只有多做题,学习成绩才能提上来。学习就是一个反复反复再反复的过程,多做题。一份什么样的习题才能称之为好习题呢?以下是小编为大家整理的托福阅读强化模拟练习及答案,欢迎大家分享。

托福阅读强化模拟练习及答案 1
The Native Americans of northern California were highly skilled at basketry, using the reeds, grasses, barks, and roots they found around them to fashion articles of all sorts and sizes — not only trays, containers, and cooking pots, but hats, boats, fish traps, baby carriers, and ceremonial objects.
Of all these experts, none excelled the Pomo — a group who lived on or near the coast during the 1800s, and whose descendants continue to live in parts of the same region to this day. They made baskets three feet in diameter and others no bigger than a thimble. The Pomo people were masters of decoration. Some of their baskets were completely covered with shell pendants; others with feathers that made the baskets surfaces as soft as the breasts of birds. Moreover, the Pomo people made use of more weaving techniques than did their neighbors. Most groups made all their basketwork by twining — the twisting of a flexible horizontal material, called a weft, around stiffer vertical strands of material, the warp. Others depended primarily on coiling — a process in which a continuous coil of stiff material is held in the desired shape with tight wrapping of flexible strands. Only the Pomo people used both processes with equal ease and frequency. In addition, they made use of four distinct variations on the basic twining process, often employing more than one of them in a single article.
Although a wide variety of materials was available, the Pomo people used only a few. The warp was always made of willow, and the most commonly used weft was sedge root, a woody fiber that could easily be separated into strands no thicker than a thread. For color, the Pomo people used the bark of redbud for their twined work and dyed bullrush root for black in coiled work. Though other materials were sometimes used, these four were the staples in their finest basketry.
If the basketry materials used by the Pomo people were limited, the designs were amazingly varied. Every Pomo basketmaker knew how to produce from fifteen to twenty distinct patterns that could be combined in a number of different ways. 1. What best distinguished Pomo baskets from baskets of other groups?
(A) The range of sizes, shapes, and designs
(B) The unusual geometric
(C) The absence of decoration
(D) The rare materials used
2. The word "fashion"把。塑造成 in line 2 is closest in meaning to
(A) maintain
(B) organize
(C) trade
(D) create
3. The Pomo people used each of the following materials to decorate baskets EXCEPT
(A) shells
(B) feathers
(C) leaves
(D) bark
4. What is the authors main point in the second paragraph?
(A) The neighbors of the Pomo people tried to improve on the Pomo basket weaving techniques.
(B) The Pomo people were the most skilled basket weavers in their region.
(C) The Pomo people learned their basket weaving techniques from other Native Americans.
(D) The Pomo baskets have been handed down for generations.
5. The word "others " in line 9 refers to
(A) masters
(B) baskets
(C) pendants
(D) surfaces
6. According to the passage , a weft is a
(A) tool for separating sedge root
(B) process used for coloring baskets
(C) pliable maternal woven around the warp
(D) pattern used to decorate baskets
7. According to the passage , what did the Pomo people use as the warp in their baskets?
(A) bullrush
(B) willow
(C) sedge
(D) redbud
8. The word "article物品" in line 17 is close in meaning to
(A) decoration
(B) shape
(C) design
(D) object
9. According to the passage . The relationship between redbud and twining is most similar to the relationship between
(A) bullrush and coiling
(B) weft and warp
(C) willow and feathers
(D) sedge and weaving
10. The word "staples"原材料 in line 23 is closest in meaning to
(A) combinations
(B) limitations
(C) accessories 附件,零件
(D) basic elements
11. The word "distinct" in lime 26 is closest in meaning to
(A) systematic 有系统的,有组织的.,有条理的。
(B) beautiful
(C) different
(D) compatible
12. Which of the following statements about Pomo baskets can be best inferred from the passage ?
(A) Baskets produced by other Native Americans were less varied in design than those of the Pomo people.
(B) Baskets produced by Pomo weavers were primarily for ceremonial purposes.
(C) There were a very limited number of basketmaking materials available to the Pomo people.
(D) The basketmaking production of the Pomo people has increased over the years.
BDCBB CBDAD CA
托福阅读强化模拟练习及答案 2
We know the mosquito very well. Mosquitoes fly everywhere. They can be found almost all over the world, and there are more than 2,500 kinds of them.
No one likes the mosquito. But the mosquito may decide that she loves you. She? Yes, she. It’s true that male mosquito doesn’t bite and only the female mosquito bites because she needs blood to lay eggs. She is always looking for things or people she wants to bite. If she likes what she finds, she bites. But if she doesn’t like your blood, she will turn to someone else for more delicious blood. Next time a mosquito bites you, just remember you are chosen. You’re different from the others!
If the mosquito likes you, she lands on your body without letting you know. She bites you so quickly and quietly that you may not feel anything different. After she bites, you will have an itch on your body because she puts something from her mouth together with your blood. By the time the itching begins, and she has flown away.
And then what happens? Well, after her delicious dinner, the mosquito feels tired. She just wants to find a place to have a good rest. There, on a leaf or a wall, she begins to lay eggs, hundreds of eggs.
1. “Mosquito” means ______ in Chinese.
A. 苍蝇 B. 蜻蜓
C. 跳蚤 D. 蚊子
2. We know mosquitoes very well because ______.
A. they can be found easily B. they fly here and there
C. there are many kinds of them D. they can fly
3. If the mosquito doesn’t bite you, it will ________.
A. get angry with you B. be afraid of you
C. make a lot of noise D. choose another one
4. The mosquito bites you _________.
A. when you’re asleep B. because you have choose it
C. too quickly to let you know D. but doesn’t like you
5. Which of the following sentences is wrong?
A. The itching begins after the mosquito bites you.
B. You feel terrible when the mosquito bites you.
C. Mosquitoes use blood to lay eggs.
D. All the mosquitoes don’t like to bite people for blood.
【答案及解析】
1. D。“吸血”和“会飞”是mosquitoes的两个主要特征。根据这两个特点,联系生活常识,即可选定答案。另外,读罢全文之后,也能将其余选项予以排除。
2. B。“We know the mosquito very well. Mosquitoes fly everywhere.”一句是答案的出处。
3. D。答案就在“But if she doesn’t like your blood, she will turn to someone else for more delicious blood.”这句话之中。
4. C。答案的依据是“…she lands on your body without letting you know. She bites you so quickly and quietly that you may not feel anything different.”一句。
5. B。其余三项在文中都有明确的`说明。根据上面那个小题的内容,B项明显是错误的。
托福阅读强化模拟练习及答案 3
DIY Your Own Desserts
We offer different kinds of classes to you all. A very popular class we are offering these 10 days is the class named “DIY Your Own Desserts”.
Can you imagine how happy your beloved one will be when you give him/her your DIY desserts on the special days like birthday. Mother’s Day and Father’s Day? Come to our class and make your own desserts. Give your beloved one some surprises! The class runs daily and it is a completely hands-on personal cooking experience lasting up to 4 hours learning 3-4 recipes (食谱) each lesson. The teacher will first show how to cook different recipes in front of you. And then he will guide you on how to prepare and make the food. At the end of the class you can either eat the meal prepared during the class or take it home with you. What’s more, you’ll be able to take home the copies of all the recipes.
Costs:$30 each lesson. You can start at any time.
Go to our website to get more information about the class.
You can either e-mail us or come to our office for attending it
52. You can join the class if you like to .
A. offer some recipes B. teach how to cook
C. make desserts yourself D. get some surprises
53. You will in the class.
A. eat the meal with teacher B. celebrate the special days
C. learn 2-3 recipes each lesson D. have a hands-on experience
54. You will pay for five lessons.
A.$30 B. $60 C. $120 D. $150
55. How can you attend the class?
A. Make a phone call to them. B. Send them an e-mail.
C. Get information from parents. D. Come to the class directly.
【参考答案】:52-55 CDDB
【语篇解读】:本文是一篇广告。主要是介绍DIY Your Own Desserts课程的主要内容以及课程的费用和报名的'方式。
【逐题解析】:
52. C 【解析】细节理解题。由第二段中 “Come to our class and make your own
desserts.” 可知,如果你想亲自做些甜品,可以加入这个课程。本题难度较小。
53. D 【解析】 细节理解题。由第三段中 “The class runs daily and it is a completely hands-on personal cooking experience lasting up to 4 hours learning 3-4 recipes each lesson.” 可知,在这个课堂上,你可以有亲身实践的烹饪经历。本题难度适中。
54. D 【解析】细节推断题。由文中 “$30 each lesson” 可知,五节课需要$150。本题难度较小。
55. B 【解析】细节理解题。由文中 “You can either e-mail us or come to our office for attending it” 可知,可以通过发送邮件或直接去办公室报名参加。本题难度较小。
中考英语阅读理解100篇:中考英语阅读理解真题及答
托福阅读强化模拟练习及答案 4
Section B
Directions: In this section, you are going to read a passage with ten statements attached to it. Each statement contains information given in one of the paragraphs. Identify the paragraph from which the information is derived. You may choose a paragraph more than once. Each paragraph is marked with a letter. Answer the questions by marking the corresponding letter on Answer Sheet 2.
Resilience Is About How You Recharge, Not How You Endure
[A] As constant travelers and parents of a 2-year-old, we sometimes fantasize about how much work we can do when one of us gets on a plane, undistracted by phones, friends, or movies. We race to get all our ground work done: packing, going through security, doing a last-minute work call, calling each other, then boarding the plane. Then, when we try to have that amazing work session in flight, we get nothing done. Even worse, after refreshing our email or reading the same studies over and over, we are too exhausted when we land to soldier on with (继续处理) the emails that have inevitably still piled up.
[B] Why should flying deplete us? We’re just sitting there doing nothing. Why can’t we be tougher, more resilient (有复原力的) and determined in our work so we can accomplish all of the goals we set for ourselves? Based on our current research, we have come to realize that the problem is not our hectic schedule or the plane travel itself; the problem comes from a misconception of what it means to be resilient, and the resulting impact of overworking.
[C] We often take a militaristic, “tough” approach to resilience and determination like a Marine pulling himself through the mud, a boxer going one more round, or a football player picking himself up off the ground for one more play. We believe that the longer we tough it out, the tougher we are, and therefore the more successful we will be. However, this entire conception is scientifically inaccurate.
[D] The very lack of a recovery period is dramatically holding back our collective ability to be resilient and successful. Research has found that there is a direct correlation between lack of recovery and increased incidence of health and safety problems. And lack of recovery—whether by disrupting sleep with thoughts of work or having continuous cognitive arousal by watching our phones—is costing our companies $62 billion a year in lost productivity.
[E] And just because work stops, it doesn’t mean we are recovering. We “stop” work sometimes at 5pm, but then we spend the night wrestling with solutions to work problems, talking about our work over dinner, and falling asleep thinking about how much work we’ll do tomorrow. In a study just released, researchers from Norway found that 7.8% of Norwegians have become workaholics(工作狂). The scientists cite a definition of “workaholism” as “being overly concerned about work, driven by an uncontrollable work motivation, and investing so much time and effort in work that it impairs other important life areas.”
[F] We believe that the number of people who fit that definition includes the majority of American workers, which prompted us to begin a study of workaholism in the U.S. Our study will use a large corporate dataset from a major medical company to examine how technology extends our working hours and thus interferes with necessary cognitive recovery, resulting in huge health care costs and turnover costs for employers.
[G] The misconception of resilience is often bred from an early age. Parents trying to teach their children resilience might celebrate a high school student staying up until 3am to finish a science fair project. What a distortion of resilience! A resilient child is a well-rested one. When an exhausted student goes to school, he risks hurting everyone on the road with his impaired driving; he doesn’t have the cognitive resources to do well on his English test; he has lower self-control with his friends; and at home, he is moody with his parents. Overwork and exhaustion are the opposite of resilience and the bad habits we acquire when we’re young only magnify when we hit the workforce.
[H] As Jim Loehr and Tony Schwartz have written, if you have too much time in the performance zone, you need more time in the recovery zone, otherwise you risk burnout. Gathering your resources to “try hard” requires burning energy in order to overcome your currently low arousal level. It also worsens exhaustion. Thus the more imbalanced we become due to overworking, the more value there is in activities that allow us to return to a state of balance. The value of a recovery period rises in proportion to the amount of work required of us.
[I] So how do we recover and build resilience? Most people assume that if you stop doing a task like answering emails or writing a paper, your brain will naturally recover, so that when you start again later in the day or the next morning, you’ll have your energy back. But surely everyone reading this has had times when you lie in bed for hours, unable to fall asleep because your brain is thinking about work. If you lie in bed for eight hours, you may have rested, but you can still feel exhausted the next day. That’s because rest and recovery are not the same thing.
[J] If you’re trying to build resilience at work, you need adequate internal and external recovery periods. As researchers Zijlstra, Cropley and Rydstedt write in their 2014 paper: “Internal recovery refers to the shorter periods of relaxation that take place within the frames of the work day or the work setting in the form of short scheduled or unscheduled breaks, by shifting attention or changing to other work tasks when the mental or physical resources required for the initial task are temporarily depleted or exhausted. External recovery refers to actions that take place outside of work—e.g. in the free time between the work days, and during weekends, holidays or vacations.” If after work you lie around on your bed and get irritated by political commentary on your phone or get stressed thinking about decisions about how to renovate your home, your brain has not received a break from high mental arousal states. Our brains need a rest as much as our bodies do.
[K] If you really want to build resilience, you can start by strategically stopping. Give yourself the resources to be tough by creating internal and external recovery periods. Amy Blankson describes how to strategically stop during the day by using technology to control overworking. She suggests downloading the Instant or Moment apps to see how many times you turn on your phone each day. You can also use apps like Offtime or Unplugged to create tech free zones by strategically scheduling automatic airplane modes. The average person turns on their phone 150 times every day. If every distraction took only 1 minute, that would account for 2.5 hours a day.
[L] In addition, you can take a cognitive break every 90 minutes to charge your batteries. Try to not have lunch at your desk, but instead spend time outside or with your friends—not talking about work. Take all of your paid time off, which not only gives you recovery periods, but raises your productivity and likelihood of promotion.
[M] As for us, we’ve started using our plane time as a work-free zone, and thus time to dip into the recovery phase. The results have been fantastic. We are usually tired already by the time we get on a plane, and the crowded space and unstable internet connection make work more challenging. Now, instead of swimming upstream, we relax, sleep, watch movies, or listen to music. And when we get off the plane, instead of being depleted, we feel recovered and ready to return to the performance zone.
36. It has been found that inadequate recovery often leads to poor health and accidents.
37. Mental relaxation is much needed, just as physical relaxation is.
38. Adequate rest not only helps one recover, but also increases one’s work efficiency.
39. The author always has a hectic time before taking a flight.
40. Recovery may not take place even if one seems to have stopped working.
41. It is advised that technology be used to prevent people from overworking.
42. Contrary to popular belief, rest does not equal recovery.
43. The author has come to see that his problem results from a misunderstanding of the meaning of resilience.
44. People’s distorted view about resilience may have developed from their upbringing.
45. People tend to think the more determined they are, the greater their success will be.
答案:
36.D
37. J
38. L
39. A
40. E
41. K
42. I
43.B
44. G
45. C
四级阅读理解答案:词汇理解
26. G)habitats
【语法判断】marine是形容词,表示“海洋的”,后面应该跟一个名词。符合条件的名词有experiences(经验)、exterior(外部)、habitats(栖息地)、investment(投资)、territory(领土)、victim(受害人)。
【语意判断】从上下文可知,暗礁是潜泳和保护海洋______的圣地,所以应该选habitats,海洋栖息地。
27. M)stripped
【语法判断】此处谓语不完整,要填写动词,由was可知要使用被动语态。符合条件的动词有depressed(使…沮丧)、stripped(剥夺、剥离)。
【语意判断】被沉下去的A300被______了所有有可能对环境有害的东西,所以应该选stripped,被剥离了。
28. A)create
【语法判断】此处是倒装句,the sunken plane will后面应该跟动词原形。符合条件的动词有create(创作、创造)、innovate(发明)。
【语意判断】被沉默的飞机不仅仅将会给人工暗礁的生长_____完美的骨架,所以应该选create,创造出。
29. L)stretches
【语法判断】主句缺少谓语,主语是the plane,应该选择动词的第三人称单数。符合条件的动词有experiences(经历)、stretches(延展到)
【语意判断】这个飞机____总长度54米,所以应该选stretches,延展到。
30. C)eventually
【语法判断】where引导的从句有完整的主谓宾结构,空格处应该填写副词。符合条件的副词有eventually(最后,终于)、intentionally(故意地、有意地)。
【语意判断】在这个地方,潜水者将_______能够探索机舱和….,因为是在飞机沉下去以后,潜水者才能够进行探索,所以应该选eventually,最终
31. F)exterior
【语法判断】由plane’s可知此处为所有格,应该填一个名词。符合条件的名词有experiences(经验)、exterior(外部)、investment(投资)、territory(领土)、victim(受害人)。
【语意判断】潜水者最终可以探索机舱和飞机的_____,潜水者会探索飞机的内部和外部,所以应该选exterior,外部。
32. J)investment
【语法判断】由that代词可知,此处应该填写一个名词。符合条件的名词有experiences(经验)、investment(投资)、territory(领土)、victim(受害人)。
【语意判断】他们(投资者)希望通过旅游业看到在_____上的回报,又从前一句知道投资者在飞机上花了大量的金钱,所以应该选择investment,投资上的回报。
33. O)victim
【语法判断】由定冠词the和介词of可知,此处应该填写一个名词。符合条件的名词有experiences(经验)、territory(领土)、victim(受害者)。
【语意判断】土耳其这个国家是几起致命的恐怖袭击的______,由上文可知,土耳其的旅游业出现了下滑的趋势,他们受到了恐怖袭击的影响,所以应该选victim,受害者。
34. I)intentionally
【语法判断】sunk修饰aircraft表示被沉没的飞机,此处可以填写一个形容词和sunk并列修饰aircraft,也可以是一个副词修饰形容词sunk。符合条件的形容词有depressed(沮丧的)、revealing(透露真情的'、有启迪作用的);符合条件的副词有intentionally(故意地、有意地)。
【语意判断】A300是的______被沉没的飞机,由上下文可知,这架飞机是被人为地沉没到海底地,所以此处应该选intentionally,故意被沉没的飞机。
35. E)exploring
【语法判断】and并联连词连接taking和填空部分,形式应与taking保持一致,动词的现在分词形式。符合条件的动词有exploring(探索)、revealing(揭露)。
【语意判断】经历一场水下旅行和_______沉没的A300内部,由语意可知,应该选择exploring,探索内部。
托福阅读强化模拟练习及答案 5
Miss Gorgers taught physices in a New York school. Last month she explained to one of her classes about sound, and she decided to test them to see how successful she had been in her explanation. She said to them, “Now I have a brother in Los Angeles. If I was calling him on the phone and at the same time you were 75 feet away, listening to me from across the street, which of you would hear what I said earlier, my brother or you and for what reason?”
Tom at once answered, “Your brother. Because electricity travels faster than sound waves.” “That’s very good,” Miss Gorgers answered; but then one of the girls raised her hand, and Miss Gorgers said, “Yes, Kate?”
“I disagree,” Kate said. “Your brother would hear you earlier because when it’s 11 o’clock here it’s only 8 o’clock in Los Angeles.”
1. Miss Gorgers was teaching her class .
A. how to telephone B. about electricity
C. about time zone(时区) D. about sound
2. Miss Gorgers asked this question because she wanted to know whether .
A. it was easy to phone to Los Angeles
B. her student could hear her from 75 feet away
C. her students had grasped(理解)her lesson
D. sound waves were slower than electricity
3. Tom thought that electricity was .
A. slower than sound waves B. faster than sound waves
C. not so fast as sound waves D. as fast as sound waves
4. Kate thought Tom was wrong because .
A. clocks in Los Angeles showed a different time from those in New York
B. electricity was slower than sound waves
C. Tom was not good at physics at all
D. Tom’s answer had nothing to do with sound waves
5. Whose answer do you think is correct acoording to the law of physics?
A. Tom’s B. Kate’s C. Both A and B D. Neither A nor B
DCBAA
【托福阅读强化模拟练习及答案】相关文章:
托福阅读强化模拟试题及答案08-12
托福阅读强化模拟试题08-22
托福阅读模拟练习题及答案08-02
中考英语强化练习模拟题及答案10-08
初三英语强化练习模拟试题及答案09-26
托福阅读专项练习题及答案09-13
中考英语强化模拟试题及答案08-13
中考英语强化练习试题及答案10-09
英语六级阅读理解强化模拟题及答案10-06